Bericht versturen
Thuis

JIMA Aluminum Kwaliteitscontrole

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

JIMA-het Aluminium heeft een „vijf-in-één“ kwaliteitsbeheersysteem gevestigd, namelijk nemend wederzijdse voordelen, productontwikkeling, productieproces, de naverkoopdienst, en voortdurende verbetering als geheel concept. Aanhangend „nul tekorten, nul tolerantie, en nul concessie“ in productkwaliteit, JIMA-houdt het Aluminium verbeterend zijn procesbeheersingsvermogen.

Door kwaliteitsbewaking en hoog rendement van systematisch beheer te benadrukken, JIMA-houdt het Aluminium leverend stabiele producten en de diensten van uitstekende kwaliteit. Wij hebben een „vijf-in-één“ kwaliteitsbeheersysteem, namelijk het assembleren wederzijdse voordelen, productontwikkeling, productieproces, de naverkoopdienst, en voortdurende verbetering als geheel concept gevestigd. Aanhangend „nul tekorten, nul tolerantie, en nul concessie“ in productkwaliteit, JIMA-houdt het Aluminium verbeterend zijn procesbeheersingsvermogen.

Wederzijdse Voordelen. Wij voeren dynamisch die beheer van leveranciers uit, bepalen leveranciersnetwerk op de kenmerken van grondstoffen wordt gebaseerd zij, wederzijdse voordelen en win-win basis verstrekken aanhangen om de positieve ontwikkeling van leveringsketen te bevorderen.

Productontwikkeling. Door onberispelijke kwaliteitsnormen vast te leggen, benadrukken wij op de productkwaliteitontwikkeling en ontwerp, en kwaliteitscontroledoelstellingen en de verwante maatregelen tijdens productontwikkeling ten uitvoer gelegd.

Productieproces. Wij hebben het proces van het normalisatiewerk uitgevoerd. Door perfect productieproces en de inspectiemechanisme van het indexresultaat, in combinatie met uitstekende prestatiebeheerwijze, hangen wij de kwaliteitsbewakingsprincipes aan van gecombineerde verantwoordelijkheid, rechten en voordelen voor verwant personeel in termen van beheer, technologie en productie. De kwaliteit is altijd de kern in elk productieproces.

Voortdurende verbetering. Wij voeren dynamisch en evenwichtig beheer door een verscheidenheid van verbeteringspatronen uit, en streven constant naar de kansen voor voortdurende verbetering.

De naverkoopdienst. Wij centreren op klanten. In productontwerpfase, bereiken wij onze voordelen in de productdiensten met ons diep begrip van gebruikersbehoeften. JIMA-het Aluminium streeft ernaar om de professionele, geschikte en warme naverkoopdienst aan te bieden door het mechanisme van de klantenreactie constant te verbeteren.

Voortdurende verbetering. Door dynamisch en evenwichtig beheerspatroon uit te voeren, houden wij verbeterend door diverse manieren met de participatie van al personeel.

Contactgegevens
JIMA Aluminum

Contactpersoon: Mrs. Annie

Tel.: Whatsapp:+8615000729029

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)