Bericht versturen
Thuis

JIMA Aluminum

Een paar woorden over ons
China JIMA Aluminum Bedrijfsprofiel
China JIMA Aluminum Bedrijfsprofiel
China JIMA Aluminum Bedrijfsprofiel
China JIMA Aluminum Bedrijfsprofiel
China JIMA Aluminum Bedrijfsprofiel
China JIMA Aluminum Bedrijfsprofiel
China JIMA Aluminum Bedrijfsprofiel
1 2 3 4 5 6 7

JIMA Aluminum

Jima aluminium focus op high-end onderzoek en ontwikkeling van aluminiumlegering en met de binnenlandse onderzoeksinstellingen en buitenlandse partners om te ontwikkelen, en op de hoge hardheid, krijgen hoge sterkte producten zeer bevredigende prestaties.Hoogwaardige aluminiumlegeringsproducten als alternatieve materialen, kunnen veel hightech materialen vervangen, resultaat gemarkeerde gebieden hebben ruimtevaart, automobielschepen, sommige precisie-onderdelen en allerlei soorten materiaal met hoge sterkte.

Jima-aluminium is gebaseerd op de productietechnologie van aluminiumlegeringen in de luchtvaart, producttransport als de leidende factor, is toegewijd aan de lucht- en ruimtevaart, het spoorvervoer, autovoertuigen, schepen, elektronische apparaten, de bouw, schimmels en andere industrieën om producten en diensten van uitstekende kwaliteit te leveren.Het product is op grote schaal gebruikt in de bovengenoemde markt.

 

Belangrijkste producten: Extrustion Aluminium bar / Pprofielen;voertuigen blad/spoel.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Type Business

Fabrikant

Merken : JIMA

Aantal werknemers : 300~500

Jaarlijkse omzet : 20000000-50000000

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 10% - 20%

geschiedenis van het bedrijf

Het Jimaaluminium werd gevestigd in 1995. Wij concentreren ons bij high-end onderzoek en de ontwikkeling van aluminiumlegering en met de binnenlandse te ontwikkelen onderzoeksinstellingen en de buitenlandse partners zich, en op de hoge hardheid, de producten krijgen met hoge weerstand zeer voldoende verwezenlijkingen. Producten de met hoge weerstand van de aluminiumlegering aangezien de alternatieve materialen, heel wat high-tech materialen, resultaat kunnen vervangen benadrukte gebieden heeft ruimtevaart, automobielschepen, sommige precisiedelen en alle soorten van materieel gebied met hoge weerstand.

bedrijfsdiensten

Onderzoek en ontwikkeling en innovatie.

Het Jimaaluminium op een reeks van het onderzoekinstituut van luchtvaartmaterialen, het onderzoekinstituut van schipmaterialen, het onderzoekinstituut van voertuigmaterialen, instituut van samengestelde materialen, testend experiment, het onderzoekinstituut van technologie, product en het onderzoekinstituut van toepassings van ruimtevaartaluminiumlegering materiaal en de verwerking van in binnen- en buitenland basis, door de samenwerking met deskundigenpersoneel en onafhankelijke ontwikkeling wordt gebaseerd, is geëngageerd productietechnologie, ontwikkeling van nieuwe de legeringsproducten van het hoge prestatiesaluminium onophoudelijk om te verbeteren, om aan de diverse behoeften van klanten te voldoen die.

 

Het concept van de kernwaarde.

Als leverancier op lange termijn om producten op de toegevoegde waarde, jimaaluminium met hoogte te verstrekken - de kwaliteit en de stabiele productkwaliteit, de uitstekende productietechnologie en de uitstekende dienst, voldoen onophoudelijk aan de behoeften van klanten.

 

Het bedrijf werkt.

Het Jimaaluminium hecht groot belang aan de combinatie van nieuw productontwikkeling en de marketing, met het verscheidene onderzoeksinstellingenwerk samen om nieuwe producten te ontwikkelen, en ons eigen ontwerpteam, in onderzoek en toepassing op combinatie te hebben heeft een zeer goede combinatie. Werk met een professioneel verkoopteam samen, is geëngageerd aan en bouwen in verschillende landen zijn eigen merkverkoop.

Bedrijfteam

Verkoopteams
Onze verkoop zal u op elk ogenblik onderhouden. Professinal en de patiënt, om het even welke vragen, om het even welk helpen u nodig hebben, aarzelen niet om ons te contacteren.

Het Team van onderzoek&development
Met de totstandbrenging van Instituut van het Onderzoek en de Toepassing voor de nieuwe materialen van de aluminiumlegering voor de ruimtevaartindustrie, JIMA-heeft het Aluminium een groot aantal hogere talenten in de aluminiumindustrie, aangeworven en een team die op hoog niveau van R&D, van de steun en van het beheer uit academici van Chinese Academie van Techniek, Russische Academie van Techniek, Russische Academie van Ruimtevaarttechnologie, en Nationale Academie van Techniekwetenschappen van bestaan gebouwd Wit-Rusland, evenals de belangrijkste wetenschapper van „973“ van China Nationaal Aluminiumprogramma, het belangrijke talent van de „Geleerde van Guangxi Bagui“ en meer dan 100 onderzoekers die Doctoraal of de Graad van de Arts hebben, die diverse onderwerpen, zoals materialen behandelen, pers die, chemische werktuigbouw, werken techniek en technologie, enz.

 

Technische Sterkte

Aanhangend het klant-gecentreerde concept en gebaseerd op zijn stevige technologische accumulatie in metallurgisch, materialen, electrics en werktuigkundigen en rijke productieervaring van de materialen van de aluminiumlegering, is JIMA geëngageerd aan het voorzien van klanten van een volledige reeks oplossingen en technische diensten. Aanhangend het principe van „drijf toekomstige ontwikkeling door technologische innovatie“, heeft JIMA een reeks geavanceerde de productietechnologieën van de aluminiumlegering met inbegrip van chemische samenstellingsontwerp, het smelten, het gieten, verwerking, thermische behandeling en het niet destructieve testen met jaren inspanningen, beheerst en een aantal merkgebonden technologieën van wereldklasse allebei in binnen- en buitenland ontwikkeld. De laatste jaren, hebben wij opeenvolgende doorbraken in de productietechnologieën van de ultra-brede platen van de aluminiumlegering voor het ruimtevaart, uiterst dunne blad van de aluminiumlegering voor vliegtuigenhuid, de hittebestendige smeedstukken met hoge weerstand van de aluminiumlegering, hoog-hardheid met hoge weerstand en de corrosiebestendige platen van de aluminiumlegering voor ruimte en profielen voor treinen van de hoge snelheidsemoe gemaakt, die de belangrijke onderneming in de elektronische industrie van 3C de worden. Tegelijkertijd, is JIMA de eerste om de materialen van 5059/1561 aluminiumlegering voor nieuwe schepen met succes te produceren, en technologische voordelen op het gebied van nieuwe energieauto's geleidelijk aan gevestigd. Aanhangend klant-gecentreerd principe en gebaseerd op zijn stevige technologische accumulatie in metallurgisch, materialen, electrics en werktuigkundigen en rijke productieervaring van de materialen van de aluminiumlegering, is JIMA geëngageerd aan het voorzien van klanten van een volledige reeks oplossingen en technische diensten om klanteneisen te ontmoeten.